Ugens menu på Ærtefabrikken
Se her hvad vi byder på de kommende dage.
Smørrebrød; Røget laks, frisésalat, radiser, asparges & urtemayo.
Oliventapenade
Rødvinsmarineret nakkekam i egen skysauce med kartoffelmos, gulerødder, knoldselleri & brøndkarse.
Dagens fisk med kartoffelmos, gulerødder & frisk persille
Vegie; Selleribøffer
Salatbar
Ost med vindruer
Smørrebrød; Hakkebøf med spejlæg & hakkede rødbeder
Salat med vandmelon, feta & frisk mynte
Klassisk cæsarsalat
med romainesalat, croutoner samt dressing med citron & dijon
Fiskesuppe med rejer, fennikel & frisk dild
Veggie; Ovnbagte portobello med mozzarella
Pastasalat med grønt
Smørrebrød; Klassisk rullepølse
fra slagteren. Rødløg, sherrytomat, sky & karse
Tzatziki
Lasagne med okse, squash, tomat & frisk basilikum
Stegte nudler med tigerrejer, spidskål, peberfrugt & soya
Veggie; Svampelasagne
Råkost med revet gulerod, æbler, rosiner, solsikkekerner & glaskåltern
Ost med vindruer
Torsdag d. 03.04.25
Smørrebrød: Frikadelle med remoulade, syltet grønt & brøndkarse
Marius´s super tomatchilipesto
Helstegt kylling
Serveres med ovnstegte petitkartofler vendt med frisk timian
Fiskefrikadeller med petitkartofler, grov remoulade, citron & frisk persille
Tærte med broccoli, cherrytomater, spinat & feta
Salatbar
Koldskål med citron & kammerjunkere
Smørrebrød: Tunmousse med asparges & purløg
Æbleslaw
Mørbrad a la creme
Serveres med kogte kartofler
Ovnbagt vildlaks med porrer, rosenkål, petit kartofler, hvidvinssauce & frisk persille
Cremet rodfrugtsuppe med sprød rugbrødstopping
Grønkålssalat med granatæble, rød spidskål, purløg & bånd af kinaradise
3 x Melon