Besøg Ærtefabrikken

På Ærtefabrikken har vi lige nu 11 værksteder.


Vores dygtige iværksættere producerer sæbe, skumfiduser, logoer i mos, kunst på lærred, keramik, kornvarmefutter og meget andet.


Foruden de meget kreative værksteder har vi en meget flot butik med italienske lækkerier. Vi har også vores egen café og lækkert loungeområde hvor der kan nydes kaffe og kage mm. fra caféen.


Vi holder åben hver lørdag fra 10.00 - 15.00

Butikken med de Italienske specialiteter har, foruden lørdag, også åben torsdag-fredag fra kl. 12.00 - 16.00

LoneMaj har åbent hver mandag - fredag fra kl. 10.00 - 13.00 


Ateliet v. Ann Kopp


Ateliet er grundlagt af papirkunstner Ann Kopp som rådgiver og designer kunstprojekter,

store som små.


Mine mange års erfaring som Dekoratør, Kunstpædagog, indretningsdesigner, udøvende kunstner, Kunstgrebsinnovatør og Underviser, skaber en god ramme for et fortællende og visuel udtryk både kommercielt og privat.

Mit fokus er altid det fortællende, gennem farver, form, indtryk og udtryk for at bringe helhed til netop din virksomhed eller dit private rum.

I tilrettelæggelse og udvikling af projekter Balancere jeg i et eksperimenterende rum, hvor der er plads til leg, kreativ udfoldelse og samtidig sikres der en fast struktur, så vi når i mål med det der ønskes italesat gennem visuelle tiltag.

byROOTS


ByRoots er en lille innovativ virksomhed, hvor vi specialiserer os i udvikling og salg af plantebaserede fødevarer, med et særligt fokus på Tempeh.

En proteinrig, bæredygtig fødevare med oprindelse i Indonesien.


Med en vision om at tilbyde grønne alternativer til animalske produkter, arbejder vi i ByRoots på at integrere Tempeh baseret på danske råvarer, såsom bælgfrugter og cerealier, i det danske køkken.

Vores forretningsmodel omfatter salg til både B2B- og B2C-markeder, og vi stræber efter at gøre Tempeh tilgængeligt bredt, fra dagligvarebutikker til institutioner og arbejdspladser.


Vi har på Ærtefabrikken etableret et fødevarelaboratorium, som fungerer som udviklingscenter for produkter, men fungerer også som et præsentationsrum, hvor besøgende kan opleve og lære om de nye, innovative fødevarer.

Laboratoriet understøtter ByRoots' engagement i uddannelse om plantebaserede fødevarer og deres anvendelse.


Vores mission er at vokse fra at være en bibeskæftigelse til en fuldtidsforretning, med et hold af dedikerede medarbejdere, der arbejder for at fremme en bæredygtig og sund fødevarekultur.

CustomiseMe


CustomiseMe er et kosmetisk startup, der fokuserer på at producere håndlavede produkter,

der er veganske og økologiske.

I øjeblikket fokuserer vi på sæbebarer. Vi bruger kun få ingredienser som base, tilsætter essentielle olier og farver. Vi foretrækker at holde det enkelt og godt for både huden og miljøet.


Alt, hvad vi gør, er kundecentreret, hvilket betyder, at den endelige bruger fortæller os, hvordan de vil have sæben, og vi skaber fællesskab med deres behov for øje.


Vi tilbyder også sæbeproduktion workshops for enkeltpersoner og virksomheder som teambuilding-aktiviteter. Deltagerne lærer ikke kun at lave deres egne håndlavede sæbebarer, men de bliver også bevidste om, hvad de putter i og på deres hud.

The Flower Bee


Bring naturen indenfor med en alternativ og bæredygtig metode


Vi har startet som en lille virksomhed i Odense 2020, men vi har store drømme. Vores passion for boligindretning betyder, at vi kun giver vores kunder den højeste kvalitet af produkter, som med garanti opfylder deres behov og holder dem tilfredse!


Vi tilbyder forskellige mosdekorationer til både private og erhverv.


Vil du lave din egen mosdekoration? Deltag i vores populære workshops!

jojoj v. Jens-Jakob Tinghuus


Kunstmaler som finder inspiration i kontrasten mellem mennesket og naturen.

Jeg arbejder ud fra et mantra om at min kunst skal være iøjnefaldende, skabe eftertanke og være inspireret af alt det som ikke er kunst.


Mine kompositioner er surrealistiske og fantasifulde fremstillinger af det smukke, det grimme, det fantastiske, det smertende og det lindrende - alt sammen side om side.

KUPI Studio


KUPI Studio er et keramikværksted der tilbyder kurser og forløb i modellering og drejning.


Det er både til dig der bare har brug for en enkelt aften sammen med vennerne eller dig der gerne vil fordybe dig i et længere keramikforløb.

Du lærer de grundlæggende teknikker, så du kan skabe lige det kunstværk du drømmer om!


Desuden tilbyder vi specialtilrettelagte forløb for dig der har stress, hjernerystelse m.m. inde på livet. Her er der fokus på den mentale trivsel og hvordan du kommer mere ned i din egen krop gennem et håndværk. Forløbet vil indeholde undervisning om kroppens naturlige forsvarsmekanismer som understøtter healingsprocesser og danner forståelse for egen situation og restitution.


Vi glæder os til at se dig!

Lars Bjødstrup


Landskabet: farverne, fladerne, lyset.

For tiden er jeg optaget af det ydre landskab, det som omgiver os hele tiden.

Jeg arbejder med inspiration i konkrete steder, fx Enebærodde og Fynshoved, og mine værker bliver min forståelse og min opfattelse af landskabet.


Jeg arbejder med både olie- og akrylbaseret maling, og jeg arbejder med akvarel.


I perioder er det det indre landskab, der inspirerer mig: drømme, intuitiv maling, flydende tilstande fra meditative processer, som forvandler lærredet til et udtryk af et indtryk.


Jeg vil ligeledes tilbyde undervisning i akvarel for begyndere, nemlig kurset "Vand & Vin", hvor vi tager udgangspunkt i akvarelfarvernes magiske verden og kombinerer disse med et glas god vin.


Følg med på hjemmesiden www.larsbager.dk

LoneMaj


Lone Maj er en kreativ iværksætter med muskelsvind, der driver LoneMaj.dk, hvor hun sælger akvarel kunst og brugskunst.


Hendes stædighed, humor og risikovillighed driver hende frem, og hun elsker at eksperimentere og udvikle nye produkter og metoder. Hendes ambition er at skabe et anerkendt brand, der inspirerer til at omfavne det skæve og anderledes.


Det der gør hende glad om hjertet, er i sær når hendes kunder sender hende et tak og viser billeder af deres væge, hvor kunsten er i fokus.


Lone Maj holder af at eksperimentere og udvikle nye metoder, nye produkter og udvikle sig kunstnerisk. Det er det, der får hende ud af sengen, selv på de dage hvor det er ekstra svært.


Hun ønsker at inspirere til at flere omfavner og kan se skønheden i det skæve og anderledes udtryk.


Personligt ønsker hun at være en rollemodel og inspirere andre til at skabe et godt liv, uanset livsvilkår. har vi hver især muligheder for at få et godt og indholdsrigt liv.

ColorYourLife by Rita


ColorYOURLife by Rita er en virksomhed med mange muligheder og facetter.


Én ting ligger dog helt fast, jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dig med at sætte kulør på dit liv! Både i dit personlige liv og i dine omgivelser!


Jeg er uddannet sygeplejerske, Life,- Business- og Stresscoach, Healer og Traumeforløser .

Jeg tilbyder bl.a. Kreative Stresscoaching og Personlige Power Malerier.


Jeg levere meget gerne et maleri til din væg, eller en krukke/vase til din vindueskarm.


Jeg vil også invitere til forskellige workshops. Både i forhold til personlig udvikling, kreativitet og spiritualitet.

Smag & Velbehag


Jeg designer og fabrikerer ”PAUSER” Skabt på Fyn med en lille del af Fyn i.

I form af diverse kornvarmepuder, varmefutter, yogapuder osv.
De er bæredygtigt produceret og bliver fyldt op med økologiske hvedekerner lokalt fra Nordfyn og kan varmes i mikroovnen.

De kan være skabende for VELVÆRE, INDRE RO og TRYGHED og kan også bruges helt kolde fra fryseren hvis du har en sportsskade.

Derudover har jeg vin, pasta og italienske specialiteter og andre hyggelige ting. Alt kan bygges sammen i en lækker gavekurve til ham og hende.

Den røde tråd er Det gode liv, ned i gear PAUSE og nydelse. Fra inderst til yderst. Med smagen af lidt af Italien, der kan minde de fleste om ferie." 

 

Biddy Winther

Smag & Velbehag